FreeStyle Libre sensoren nu ook voor klanten van DVN winkel

Iedereen die in aanmerking komt voor vergoeding van de FreeStyle Libre kan deze geleverd krijgen via DVN winkel. U ontvangt de sensoren dan samen met uw andere diabeteshulpmiddelen.

Let op: goedkeuring is vooraf nodig!

Om de FreeStyle Libre bij ons te kunnen bestellen, heeft u altijd goedkeuring van uw behandelaar nodig. U komt hiervoor in aanmerking als u voldoet aan één van onderstaande criteria die de zorgverzekeraar hanteert.
- Kinderen met diabetes type 1 tussen de 4 en 18 jaar
- Volwassenen Type 1 bij wie de bloedglucosewaarden slecht zijn in te stellen. Hiervan is sprake als iemand, ondanks goede zelfcontrole, minimaal vier kwartalen een HbA1c heeft boven de 64 mmol/mol (8%)
- Vrouwen met diabetes type 1 of 2 die een zwangerschapswens hebben of zwanger zijn. 

Komt u in aanmerking voor vergoeding? Vraag dan om goedkeuring van uw behandelaar. Zodra wij deze van uw behandelaar hebben ontvangen, nemen wij contact met u op om de levering te bespreken. Wij hebben overeenkomsten met alle zorgverzekeraars. 

Komt u niet in aanmerking voor vergoeding? Als u de FreeStyle Libre dan toch wilt gebruiken, kunt u de sensoren alleen rechtstreeks bij Abbott bestellen.

Reeds in bezit van een goedkeuring van de zorgverzekeraar

Bent u al in bezit van een schriftelijke goedkeuring van uw zorgverzekeraar? Dan kunt u deze naar ons toesturen via onderstaand formulier. Wij nemen na ontvangst hiervan contact met u op om de levering te bespreken. Lukt het niet om de goedkeuring te scannen? Dan mag u het per post naar onderstaand adres toesturen. Vermeld daarbij uw e-mailadres, telefoonnummer en de naam van het ziekenhuis waar u onder behandeling bent. 

DVN winkel
T.a.v. FreeStyle Libre
Postbus 6
6900 AA Zevenaar

In bezit van schriftelijke goedkeuring

Wij vragen u onderstaande gegevens in te vullen en de goedkeuring digitaal in te scannen en te uploaden. Wij zullen uw aanvraag dan in behandeling nemen. Binnen 5 werkdagen na verzending van dit formulier nemen wij contact met u op voor de verdere voortgang.


Persoonsgegevens
Machtigingsgegevens
Captcha

Cookies

Om de website van DVN winkel goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.