{{Message}}

Voorzorgsmaatregelen in verband met coronavirus


Wij doen onze uiterste best om het coronavirus (COVID19) buiten de deur te houden. Hierbij richten we ons zowel op de continuïteit van onze leveringen en van onze medische dienstverlening als op de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, klanten en andere relaties. We onderhouden nauw contact met onze fabrikanten en informeren onze klanten waar mogelijk naast de verwachte levertijden over eventuele alternatieven.  

Onze klantenservice krijgt veel vragen over het coronavirus en hoe te handelen. Klik op onderstaande button voor veelgestelde vragen met antwoorden.

Direct naar veelgestelde vragen

U hoeft u geen zorgen te maken over de levering van uw medische hulpmiddelen. Extra bestellen is niet nodig. Wij hebben continuïteitsmaatregelen genomen vanwege het coronavirus. Hierdoor blijft onze voorraad op peil en krijgt u uw bestelling snel thuisbezorgd. Gewoon zoals u van ons gewend bent.

Sinds 28 februari hebben we interne protocollen afgekondigd, in lijn met de richtlijnen van de overheid en de informatie van RIVM. Verder hebben we medewerkers verzocht om voor zover mogelijk vanuit huis te werken.

We treffen doorlopend maatregelen om te voorkomen dat essentiële werkzaamheden stil komen te liggen. Dit is belangrijk om onze medische zorg en hulpmiddelen op de juiste tijd en plaats te blijven leveren. We informeren onze medewerkers steeds over waar ze rekening mee moeten houden op het gebied van patiëntenzorg, klantcontact, logistiek en mobiliteit. Hiervoor zijn heldere afspraken over de verantwoordelijkheden en aanspreekpunten gemaakt. Bij nieuwe ontwikkelingen passen we het plan waar nodig direct aan en communiceren we hierover.

Samen met u doen we er alles aan om ‘gewoon gezond’ en beschikbaar te blijven. Hiertoe zullen we alle noodzakelijke maatregelen blijven nemen om verspreiding van het virus te voorkomen.

Cookies

Om de website van DVN winkel goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.