{{Message}}

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door de DVN winkel met constante zorg en aandacht samengesteld. De door de DVN winkel verstrekte informatie is mede ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan.

De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd. De DVN winkel kan niet garanderen dat de informatie compleet, actueel en/of accuraat is. De DVN winkel aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik van de informatie die op deze site te vinden is.

De website en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van de DVN winkel. Van de informatie die op deze site wordt aangeboden mag alleen na voorafgaande schriftelijke toestemming van de DVN winkel gebruik worden gemaakt.

De (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van de DVN winkel, welke geen eigendom zijn van de DVN winkel, deze zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van de DVN winkel.

De DVN winkel aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door de DVN winkel worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen.

Cookies

Om de website van DVN winkel goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.